אחד הצרכים היותר משמעותיים ומבוקשים כיום מתבטאים בטריות המוצרים. עסקים הקשורים באופן ישיר או מקיף למזון, חומרי גלם בתחום המזון וקשר עקיף למזון, כמו הובלה, קבלת מזון, העברת ואחסנת מוצרי מזון, מבינים את נושא החשיבות בתחום הטריות גם מכיוון הבקרה וגם מכיוון האחריות על בריאות הצרכנים בשלבים השונים. בניית חדרי קירור הפך לשירות בעל חשיבות וערך מוסף משמעותי לעסקים השונים, וכעת, ניתן לראות יותר ויותר עסקים הבוחרים להצטייד בחדר קירור פעיל ואיכותי לשמירת טריות ובריאות ברמה גבוהה, כמו כן ניתן לראות גם מפעלי מזון ואוכל אשר משתמשים
במזגנים תעשייתים גדולים.
בניית חדרי קירור במוסדות וארגונים
בניית חדרי קירור במקומות כמו מוסדות וארגונים, ניצפית יותר ויותר לאחרונה. כאמור בשל הצורך בטריות ושימור איכותי יותר של מזון. תחום המזון במיוחד בסביבת העבודה שלו, מחויבת בבדיקות ובקרה שוטפות מעת לעת לביצוע בדיקות בסימן איכות ובריאות. דווקא בזמנים רגישים כמו היום, ניתן לצפות בהיסטריה או לחץ מסוים בתחום רמת החיידקים במזון. השקעה זו באה כפעולה משלימה כתוצאה ממודעות הלקוח הפרטי לסכנות הרבות שעשויות לבוא לידי ביטוי בתחום המזונות אותם הוא צורך, ע"ע, תוכניות הטלויזיה לבקרת מסעדות ובתי קפה שעושים עבור הקהל הרחב שירות מעולה בתחום משבר האמון. יחד עם זאת, מדובר גם בקריאת התעוררות עבורנו וסימן להקפדה מחמירה יותר על איכות המזון איתו אנו עובדים ומגישים ללקוחות ולספקים שלנו.
בניית חדרי קירור במטבחים תעשייתיים וארגוניים
מטבחים ארגוניים ומוסדיים הם בין האזורים המחויבים בסטריליות יתרה, ואכן ניתן לצפות במטבחים רבים אשר שמים על כך דגש תוך בניית חדר קירור איכותית ברמת איכות וסטריליות גבוהה. מטבחים באתרים מהסגנון הזה יתרמו לביקורים תכופים יותר בחדר האוכל כתוצאה מהשיפור הניכר בטריות תחושה מורגשת בהחלט, במיוחד כאשר רמת הטריות קופצת באחוזים משמעותיים, כפי שקורה בעת התקנת/בניית חדר קירור איכותי באתר המטבח הארגוני.
חדרי קירור לאולמי אירועים – היתרון שבקור
אחד המאפיינים היותר משמעותיים בתחום אולמות האירועים הוא מאפיין ההגשה. במרבית מאולמות האירועים לא תמצאו מקררים בעלי סימן או
תו תקן גבוה במיוחד, מצב אשר משפיע על בריאות האורחים. הסיבה לכך שכל כך קשה להבחין בכך היא הסיבה להגעה המהירה של האוכל והטמפרטורה שלו על הצלחת, במרבית אולמות האירועים ידעו כיצד להגיש לנו את המזון כך שלא נצליח לחוש בחוסר הטריות. אולמות אירועים רבים ואפילו חברות קייטרינג משקיעות היום בבניית חדרי קירור איכותיים למניעת נזזקים והשלכות בריאותיות לאורחים ולעוובדים כתוצאה מהבקרה הפרטית שניתן לחזות בתקופה של השנתיים שלוש האחרונות.
עיצוב חדרי קירור לבתי חולים ומרכזים רפואיים פרטיים
עיצוב חדרי קירור ובניית חדרי קירור במוסדות רפואיים הן בין הפעולות היותר חשובות בתחום הדאגה והבקרה על החולים, בזמן האחרון ישנה עלייה בנושא בניית חדרי קירור למזון בבתי חולים למניעת זיהומים ושמירה על סטריליות משמעותית בתחום המזון ותחום ההגשה אשר כוללים תרמיות ואחסון יעיל, נקי ובטוח לטובת החולים ולטובת צוות בית החולים.